gebruikersnaam

wachtwoord

Home

 

Meer quality time voor u zelf, uw gezin en uw omgeving!

De Huisknecht ontzorgt, beheert en coördineert als dienstverlener allerlei terugkerende en incidentele organisatorische en praktische zaken/klussen die betrekking hebben op wonen, ouderschap, het voeren van een huishouding en gezondheid. Meer quality time voor u, uw gezin en uw omgeving!

De Huisknecht is dé oplossing voor de toenemende zakelijkheid in onze maatschappij in combinatie met het streven naar meer quality time. Er is een groeiende behoefte aan een dienstverlener die vanuit een breder perspectief de zorg uit handen neemt en dingen tot stand brengt als ware het voor zich zelf.

Door het beheer en de coördinatie van uw zaken in en rond uw huis, heeft u een betrouwbare en persoonlijke dienstverlener en kunt u optimaal genieten van uw vrijetijd terwijl al uw praktische beslommeringen centraal en professioneel door De Huisknecht gecoördineerd en geregeld worden.

Ouderen- en Welzijnszorg

Door de bezuinigingen van de huidige regering, wordt er steeds minder zorg verleend, zijn de persoonsgebonden budgetten krap en zijn ouderen meer en meer aangewezen op de inzet van hun kinderen, vrienden en buren. Gelukkig zijn er welzijnsorganisaties, die dankzij de inzet van vele vrijwilligers een welkome aanvulling zijn op het huidige ouderenbeleid. 

Dit neemt echter niet weg dat u soms toch wat extra hulp of gezelschap nodig heeft om het leven een gouden randje te geven of omdat er nog een aantal dingen zijn die op uw wensenlijstje staan en waar u niet aan toe komt. U vindt het ook vervelend om steeds de zelfde mensen te vragen iets voor u te doen. De Huisknecht is dan een betrouwbare servicegerichte dienstverlener die met persoonlijke aandacht tegemoet komt aan uw wensen en behoeften, tegen een redelijke vergoeding.

 

 

 

 

dienblad
`
T 06 55 70 60 00
E info@dehuisknecht.nl