gebruikersnaam

wachtwoord

Missie

Ontzorgen.
Dienstverlening en ondersteuning geven bij het beheren, coördineren en het oplossen van allerhande terugkerende en incidentele praktische en organisatorische zaken/klussen om zorg uit handen te nemen.

Naast de persoonlijke en betrouwbare contacten met De Huisknecht, wordt hierbij o.a. gebruik gemaakt van betrouwbare dienstverleners, een goede inkoop screening en snelle service.

Alleenstaanden, werkenden, gezinnen, jonge senioren en expats zowel incidentele als terugkerende zorg en activiteiten uit handen nemen die 
betrekking hebben op wonen, ouderschap, het voeren van een huishouding en gezondheid. Zorg en activiteiten die betrouwbaar, snel en goed uitgevoerd moeten worden.

Door deze aanpak mag men bij De Huisknecht een snellere en betere service verwachten dan hij/zij gewend is. Dit levert een besparing van huis-management taken van 80% met één telefoontje.

Het ontzorgen van:

Gezinnen en alleenstaanden die druk bezig zijn met hun carrière en te weinig tijd hebben om de vruchten van hun inspanningen en welvaart te plukken dus eigenlijk meer geld dan tijd hebben.

Jonge senioren die genieten van het leven, veel op vakantie gaan en tijdens die periode zaken geregeld willen hebben en/of geen zin of energie hebben allerlei zaken/klussen in en om huis nog zelf te doen.

Expats die hun weg in Nederland moeten zien te vinden

 

dienblad
`
T 06 55 70 60 00
E info@dehuisknecht.nl